Birthe's Madside

 

Kalkun stroganoff
Hovedret, sammenkogt, fjerkræ 4 personer
  • 600 g kalkun i strimler
  • 2 spsk paprika
  • 6 skiverrøget bacon i tern
  • 2 løg
  • 3/4 kg brune champion
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 dåse cremefraiche (evt. piskefløde)
  • 1 dl boullion
  • Salt & pebber

Løgene og champion hakkes og brunes i halvdelen af olien i en pande sammen med den røget bacon i tern. Kalkun kødet drysses med pebber og paprika, og brunes i den anden halvdel af olien i en gryde. Tilsæt tomatpuré og boullion, og lad retten småsnurre i en 5 minutter. Løgene, championen og den røget bacon hældes i gryden med kødet, og retten småsnurrer yderligere en 7-8 minutter.

Inden retten serveres, jævnes den med cremefraiche, og smages til med salt, pebber og evt. paprika.

Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta skruer.

Kilde: Thomas V. Nielsen 2:235/208.17@fido

 

 

Birthe's Madside