Birthe's Madside

 

Kinesisk hønsebryst
Fjerkræ 4 personer
  • 300 g udbenet hønsebryst
  • 2 æggehvider
  • 1 spsk maizena
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • Sennepssaucen:
  • 3 tsk sennepspulver
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk vineddike
  • 2 spsk hønsebouillon eller vand
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk sesamolie
  • Salt

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler. Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne. Rør godt rundt og kom majsmelet i. Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad. Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 27-03-1996.

 

 

Birthe's Madside