Birthe's Madside

 

Kinesisk kylling i wok
  • 2 plader ægnudler hvide eller grønne
  • 300 g kylling eller kalkunbryst
  • 125 g champignon i skiver
  • 25 g mandler
  • 100 g mini majskolber
  • 1 lille pore eller 2 forårsløg
  • 2 spsk olie
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 spsk majsstivelse
  • Marinade:
  • 3 spsk ketkap manis
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1 cm reven frisk ingefær
  • 1 knivspids sambal oelek

Skær kødet i strimler. Bland indgredienser til marinaden, vend kødet i den og stil det i køleskabet mindst 30 minutter.Skold og smut mandlerne. Rns porren og snit den fint. Rens champignoner og skær dem i skiver. Varm 1 spsk olie i en wok eller stegegryde og steg kødet for kraftig varme. Tag det op og hold det varmt. Svits nu porer og mandler i resten af olien. Tilsæt champignoner og til sidst mini majs. Rør majsstivelse ud i bouillon og hæld det i. Kom kødet i og varm retten god t igennem, smag evt. til med lidt mere katjap manis og sambal oelek. Server straks med nudler kogt efter anvisning på pakken.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside