Birthe's Madside

 

Krydrede Kyllinger
Kylling, Hovedret - Personer: 4
  • 1 kylling
  • 2 hugget sukker
  • 1/4 tsk peber
  • 1 tsk salt
  • løvstikke
  • citronmelisse
  • persille
  • olie
  • 50 g margarine
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl vand

Kyllingen flækkes, 1 stk hugget sukker lægges i hver halvdel, og der drysses salt, peber, citronmelisse, hakket friske løvstikke samt groft hakket persille i hver kyllinghalvdel, margarinen lægges på i små klumper og trykkes fast. Kyllingen vendes forsigtigt, så skindsiden kommer opad, og de lægges i en lille bradepande. Pensles med olie og salt, og sættes i et forvarmet ovn ved 225 grader, i ca 45 min. Derefter tilsættes 2 dl bouillon og under stegningen duppes 3 gange grundigt med stegeskyen. Serveres med pommes frites.

Kilde: Henrik Nielsen, 13 Jul 93

 

 

Birthe's Madside