Birthe's Madside

 

Krydrede kyllingepakker
4 personer
  • 4 pæne store stykker kyllingefilet eller 8 mindre stykker

  • 1-2 spsk dijonsennep

  • salt

  • peber

  • 1-2 stilke bladselleri

  • 1 bundt dild

  • 1-2 sommerløg

  • 1 lime eller usprøjtet citron

  • 4 laurbærblade

  • bagepapir

Smør sennep på kyllingestykkerne, drys dem med salt og peber og lad dem trække køligt en times tid. Snit blad selleri fint, klip stilkene af dilden, skær løgene i tynde skiver og limen i lidt tykkere skiver. Smør 4 firkantede stykker bagepapir med lidt olie. Læg kyllingestykkerne på papiret sammenmed de øvrige ingredienser og dryp lidt olie over. Luk pakkerne, det vil sige saml papiret foroven, rul det og buk endere ind. Sæt pakkerne i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader, til kyllingen er gennemstegt. Til kyllingpakkerne kan serveres kartofler eller brød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside