Birthe's Madside

 

Kylling Cordon Bleu 2
4 personer
  • 4 kyllingefileter

  • 4 tynde skiver røget skinke

  • 4 skiver fed mild ost

  •  

  • Til panering:

  • mel

  • salt

  • peber

  • 1 dl rasp

  • 1 sammenpisket æg

  • smør til stegning

  •  

  • Serveres med:

  • grillede eller smørstegte hele tomater, champignonsovs, kogte kartofler presset gennem en sigte.

Kyllingefileterne får hver et snit på langs og bankes ud til en plade. På hver anbringes en skive skinke og en skive ost, og kødet lukkes med en kødnål. Paneres først i mel med krydderier, derefter i sammen piskes æg og til sidst i rasp for at blive rigtig sprøde. Steger i smør på en pande og kan nu stege færdig med lidt vand i 20 minutter. Vendes af og til. Eller de kan lægge kyllingstykkerne, efter de er pandebrune, i et ildfast fad med smørklatter og stege dem vidre i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Dejlig ret med svampesovs, små stegte tomater, den gode sovs og kartoffelsne, som de pressede kartofler også kaldes.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside