Birthe's Madside

 

Kylling a la Marengo
4 personer
  • 1 stor kylling eller tilsvarende kyllingdele

  • 1 tsk salt

  • lidt peber

  • 3 spsk mel

  • 12 små løg(skalotteløg)

  • 1 dåse tomater

  • 2 spsk olie

  • 2 spsk smør

  • 2 dl hvidvin, ikke for sød

  • 2 dl bouillon

  • 1 fed knust hvidløg

  • 100 g champignoner

  • klippet persille

Serveres med løse ris eller brød og en skål salat.

Kyllingen deles i mindre stykker, gnides med salt og peber og vendes i melet, brunes i en blanding afolie og smør på en stegepande og lægges efterhånden i en gryde. Tomater, hele løg, vin, bouillon og hvidløg tilsættes og under låg småkoger det hele i 25 minutter. Sovsen kan samles med lidt jævning, smages til, og evt. kan de tilsætte lidt soja. Serveres  drysset med persille og løse ris.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside