Birthe's Madside

 

Kylling àla creme med hvidvin
2 personer
  • 250 g kogt kylling i tern
  • 1 rød peber
  • 1 grøn peber
  • 3 spsk smør
  • 75 g champignon
  • 1 dl mel
  • 2 dl hønsebouillon
  • 3/4 dl mælk
  • 3/4 dl fløde
  • 2 dl hvidvin
  • 1 spsk cognac

Skær de røde og grønne pebere i stykker og blancher dem i kogende vand i 2 min. Lad dem dryppe godt af. Svits champignonerne i smør i ca. 2 min.. Rør melet i og lad det simre i ca. 3 min, under omrøring. Tilsæt varm bouillon og lad det simre i yderligere ca. 3 min. Tilsæt mælk, fløde, krydderier, vin, cognac, peber og kylling og varm det godt igennem.

Serveres varmt med løse ris.

Kilde: Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside