Birthe's Madside

 

Kylling chasseur
4 personer
  • 700 g vinger og/eller lår
  • 60 g mel
  • smør
  • salt
  • peber
  • Sauce:
  • 60 g smør
  • 1 hakket løg
  • 250 g champignon
  • 400 g flåede tomater
  • 2½ dl tør hvidvin
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 kvist hakket estragon
  • salt
  • peber

Vend kyllingestykkerne i mel tilsat salt og peber. Gennemsteg dem (ca. 25 min)

Sauce: Svits løgene. Tilsæt champignon og lad det simre ca. 2 min. Tilsæt flåede tomater, bouillon, hvidvin, estragon, salt og peber. Lad det koge godt ind (ca. 10 min).

Serveres sammen med f.eks. ris, grøntsager, flutes eller salat.

Kilde: Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside