Birthe's Madside

 

Kyllingebryst i pande
Fjerkræ, hovedretter 4 personer
  • 8 kyllingebryster
  • 250 g champignon
  • 50 g smør
  • 2 tsk paprika
  • 2 mellemstore zitt.løg
  • 1 ds tomater
  • 2 dl piskefløde
  • evt. jævning
  • Salt og peber

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Fjern skind og ben fra kyllingebrysterne og drys med salt og peber. Gyldn smørret i en pande og tilsæt paprika. Lad den bruse af og brun kyllingestykkerne på begge sider. Steg dem ved svag varme i 2-3 min på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Svits løg og champignon i panden og tilsæt tomater med væde. Kom piskefløden i og lad sovsen koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Kan evt. jævnes. Hæld sovsen over kyllingestykkerne ved serveringen.

Tilbehør: Flütes eller kartofler

Kilde: Karolines Køkken 2

Henrik Holten 26/8 1995

 

 

Birthe's Madside