Birthe's Madside

 

Kyllingeforårsruller
ca. 20 mellemstore eller 50 små ruller
  • 20 stk mellemstore forårsrulle-dejs-plader
  • 2 spsk Maizenamel
  • 3 spsk vand
  • olie
  • 350 g kyllingesmåkød, skåret småt
  • 200 g bønnespirer
  • 4 fed hvidløg
  • 3 forårsløg eller en tilsvarende mængde kinesisk purløg
  • ingefær
  • estragon
  • soja
  • olie
  • peber

Skær kød, hvidløg, forårsløg og ingefær fint ud. Steg kødet let. Kom hvidløg, forårsløg og ingefær ved og sautér til grøntsagerne falder let sammen. Kom estragon og bønnespirer ved. Sving rundt nogle gange. Krydr med soja og peber. Rør Maizenamel i så retten jævnes let. Lad blandingen køle af. Rør mel sammen med vand til en grødagtig konsistens. Fordel fyldet på blødt eller blødgjort forårsrulle-plade. Rul sammen. Smør lidt melklister på sammenføjningen. Steg gyldne i neutral olie.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside