Birthe's Madside

 

Kyllingegryde med dild

  • 4 kyllingelår

  • ½ dl olivenolie

  • salt

  • peber

  • 1 bundt letsnittet dild

  • 250 g champignoner i skiver

  • 1 dl citronsaft

  • 1½ liter hønsebouillon (terning)

  • 280 g osteravioli (Ferrarese)

Del kyllingelår i under og overlår. Krydr dem med salt og peber og brun dem i olien. Drys halvdelen af dilden over. Bland champignonerne imellem, hæld citronsaften på og bland godt rundt. Hæld halvdelen af hønsebouillonen over og bring det i kog. Læg låg på og lad det koge svagt i 30 minutter. Bland osteraviolien i og hæld resten af bouillonen over. Læg låg på og lad retten simre i 25 minutter ved ganske svag varme, rør forsigtigt af og til. Tag kyllingstykkerne op på et varmt serveringsfad og smag saucen til med salt og peber. Hæld saucen over og drys med resten af dilden. Server retten straks.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside