Birthe's Madside

 

Kyllingespid med ananas og broccoli
Grill, Fjerkræ, Hovedretter - Personer: 4
  • 4 store kyllingebryster, dybfrossent
  • 300 g broccoli
  • 4 skive ananas
  • Marinade:
  • 1/4 tsk peber
  • 1 dl kinesisk soya
  • 3 spsk sherry
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 2 spsk purløg, fintklippet

Pisk marinaden sammen. Fjern skind og ben fra kyllingekødet, skær det i mindre stykker og kom det i marinaden. Lad det marinere 2-3 timer. Del broccolien i mindre stykker og giv dem et opkog i letsaltet vand. Dup kødet fri for væde og sæt det på spid skiftevis med stykker af ananas og broccoli. Lægges på grillen 8-10 min., vendes jævnligt og pensles med marinaden under stegningen.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside