Birthe's Madside

 

Kylling fyldt med madeirafars
6 personer
  • 1 stor kylling, ca. 1 ¼ kg

  • salt

  • peber

  •  

  • Madeirafars:

  • 300 g hakket flæskefars

  • 50 g bacon, klippet i terninger

  • 1 stort æg

  • salt

  • peber

  • ½ dl kaffefløde

  • knap 1 dl madeira

  • smør til stegning

Serveres med skysovs og grønsager, evt. fløde-kartoffelgratin

Farsen røres sammen og fyldes i kyllingen, der lukkes, krydres og brunes. Småsteger med kun lidt vand – og vendes af og til – i ca. 1 god time. Farsen skal være gennemstegt. Stegeskyen kan tilsættes fløde, evt. creme fraiche og grønsager, eller de kan lave:

Flødekartoffelgratin: rå kartoffelskiver lægges i et ildfast fad lagvis med lidt salt, peber og smørklatter. Overhældes med kaffefløde og bager i 1 time ved 200 grader.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside