Birthe's Madside

 

Kylling i fad
4 personer

Tid: ca. 30 min. Med rå kylling ca. 1 time

  • 1 stor eller 2 mindre kyllinger (eller tilsvarende mængde færdig-tilbedt kylling fra dybfrost)
  • 3-4 gulerødder
  • 6-8 store kartofler (evt. dybfrosne kartoffel-både)
  • salt
  • peber
  • mild paprika
  • olie
  • Tilbehør:
  • grøn salat

Skær kyllingen ud i mindre stykker, ca. 6 - 8 dele. Brun dem i en gryde i lidt olie, drys med lidt paprika, salt og peber. Skræl og skær gulerødderne ud i små stykker, skrub og skær kartoflerne ud i små stykker. Vend kartofler og gulerødder i lidt olie med salt, peber og paprika i, og læg dem i et ildfast fad. Læg kyllingstykkerne over og stil fadet i ovenen ved 200 grader i ca. 45 minutter, til alt er mørt. Servér med en skål salat.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 1

 

 

Birthe's Madside