Birthe's Madside

 

Kylling i østerssauce
4 personer
  • 1 kylling på ca 1 kg
  • ½ tsk Sel de vie stødt fennikelfrø
  • 2 spsk finthakket løg
  • 3 dl hønsebouillon
  • 1 spsk tomatpuré
  • 250 g champignoner
  • 1 grøn peber frugt
  • 3 spsk østerssauce
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1½ spsk vand
  • Tilbehør:
  • 250 g grønne æggenudler
  • 200 g minimajs
  • Pynt:
  • ½ agurk i strimler
  • 4 halve pitabrød eller chapatibrød

Kyllingen deles i 8 dele. Brunes på en pande og drysses med salt. Fennikel, løg, bouillon og tomatpuré tilsættes. Simrer under låg i ca. 20 minutter. Champignon skæres i tynde skiver og peberfrugten strimles. Champignon og peberfrugt lægges i saucen der koges yderligere 5 minutter. Østerssaucen røres ned i saucen og varmes igennem. Saucen jævnes med majsstivelse rørt op i koldt vand.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside