Birthe's Madside

 

Kylling i paprikasauce
Kylling, Hovedret, Saucer - Personer: 5
  • 2 Kyllinger ( ca. 900 g)
  • 1 ts Groft salt
  • 2 ts Delikatessepaprika
  • 50 g Smør
  • 1 lg Chalotteløg
  • 1 Fed knust hvidløg
  • 2 ½ dl Hønsebouillon (terning+vand)
  • 2 dl Creme fraiche
  • 1 tb Hvedemel
  • Pynt:
  • Flüte eller løse ris

Del kyllingerne i 4 dele. Gnid dem med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden. Svits hakket løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden. Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre, 25-30 min. Tag kyllingestykkerne op. Rør creme fraiche og mel sammen. Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. Smag saucen til. Hæld den over kyllingestykkerne.

 

 

Birthe's Madside