Birthe's Madside

 

Kylling med Broccoli
6-8 personer
  • 2 kyllinger

  • 5 dl kyllingeboullion

  • 25 g smør

  • 3 spsk. mel

  • 1½ dl mayonaise

  • 1 pakke broccoli

  • 1 dåse asparges (eventuelt snitter)

  • citronsaft

  • salt & peber

  • karry

  • ost

Kyllingerne skæres i 4 stykker og steges i ovnen til de er møre. Derefter afkøles de, og kødet pilles af benene og lægges i et smurt fad.

Smør smeltes og melet tilsættes under omrøring, hvorefter kyllingeboullion tilsættes lidt efter lidt, mens der røres kraftigt, så klumper undgås. Sovsen afkøles noget og blandes så i en skål med broccoli, asparges, citronsaft, mayonaise og krydderier. Hele massen hældes over kyllingekødet. Riv ost over og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.

Serveres med ris og grøn salat med ananasstykker og cremefraiche.

Kilde: Annemette Jepsen

 

 

Birthe's Madside