Birthe's Madside

 

Kylling med kokosmælk
Kyllingefilet eller bryst i strimler
  • Porre eller forårsløg
  • 1 dåse kokosmælk
  • 5 dl Grønsags eller kyllingeboullion
  • Marinade:
  • Ingefær gerne frisk
  • Koriander
  • Spidskommen
  • Hvidløg
  • Olie
  • Soya
  • Tilbehør:
  • Ris og en god salat
  1. Ligedele soya og olie røres med krydderierne. Hæld marinaden over kødet og kom det i køleskabet ½ time.
  2. Skær porre i strimler og steg dem møre i lidt olie. Tag dem af varmen.
  3. Hæld kyllingen med marinade i den gryde du brugte til porrene.
  4. Hæld kokosmælken og boullion på sammen med porrene lad det simre ca 5 min Jævn saucen, den skal være ret tyk.

 

 

Birthe's Madside