Birthe's Madside

 

Kylling med kokosmælk og peanuts
Kylling, orientalsk, nødder 4 personer
  • 1 kylling (1200 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl peanuts (fint hakket)
  • 1½ spsk sojasauce
  • 1 spsk citronsaft
  • Pynt:
  • Friske koreanderblade

Kyllingen skæres i 8-10 stykker, skindet skæres af. Hvidløg, spidskommen, koriander og østerssauce røres sammen og smøres på kyllingen. Trækker i køleskab ca. 1 time. Kyllingestykkerne brunes i olie. Kokosmælk, peanuts, sojasauce, citronsaft og salt tilsættes. Snurrer saammen ca. 45 min til kødet er mørt og gennemstegt.

Tilbehør: Jasminris og en salat med f.eks. Papaya, iceberg og klippet purløg.

Kilde: "Opskrifter med kokosmælk" fra Irma

 

 

Birthe's Madside