Birthe's Madside

 

Kylling med stuvede kartofler, ingefær, hvidløg og stjerneanis
4 personer

Fantastisk ret, hvis det skal være lidt anderledes. Men pas på, bliver nemt MEGET stærk.

  • 2 kyllinger

  • sesamolie

  • 2 løg

  • 20 nye kartofler

  • 6 spsk. revet ingefær

  • 80 ml tamari (en type soya)

  • 6- 8 stjerneanis

  • 8-10 fed hvidløg - pillede men hele.

  • rosmarin

  • 1 liter bouillon

  • salt og peber

Svits løg og put dem over i en gryde. Svits de 4 stykker ½ kylling og put dem i gryden. Put resten i undtagen rosmarin og stjerne anis. Bring til kogepunktet. Lad simre en halv time tilsæt rosmarin og anis. Lad simre yderligere ½ time. Skum evt. et par gange mens det koger.

Servering: Server gerne med rødbede salat til. og evt. med et par citronbåde ved siden af.

Kilde: The Sugar Club Cookbook – Peter Gordon – Jacob Hasle

 

 

Birthe's Madside