Birthe's Madside

 

Lasagne med peberfrugter og spicy kalkun
4 personer
  • 200 g friske lasagneplader klippet til 6 plader
  • 3 peberfrugter
  • 2 spsk olie
  • 350 g kalkun i stimler
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 dl hønsebouillon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk brun farin
  • ¼ tsk Sel de vie cayenne
  • Bechamelsauce:
  • 15 g margarine
  • 2½ spsk mel
  • 6 dl mælk
  • 1 dl Mozzarellaost
  • ½ tsk salt
  • peber
  • 2 spsk Parmesan
  • 2 spsk rasp
  • Tilbehør:
  • 4 stykker flutes

Peberfrugterne skæres i tern. Svitses i olie på en pande indtil de får farve og tages på. Kalkunstrimler brunes i olie. De øvrige ingredienser og peberfrugterne tilsættes. Kalkun en snurrer ca. 1 minut. Margarinen smeltes i en gryde og melet drysses i. Mælken piskes i lidt ad gangen. Saucen koges igennem. Ost, salt og peber tilsættes. Et ovnfast fad smøres. Kalkun, lasagne og bechamelsauce lægges lagvis. Start med kalkun og slut med bechamelsauce. Parmesanost og rasp drysses over. Lasagnen stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside