Birthe's Madside

 

Letsprængt poussin
  • 1 poussin, renset og aftørret
  • 1 spsk salt
  • ½ spsk sukker
  • 1 gulerod
  • ½ løg i både
  • 1 laurbærblad
  • 1 kvist timian
  • Sauce:
  • 25 g smeltet smør
  • 1 spsk finthakket persille
  • Tilbehør:
  • broccoli
  • gulerødder
  • friskbælgede ærter
  • creme fraiche smagt til med peberrod, sukker og citron
  1. Drys poussinen med salt og sukker og stil den i køleskab natten over.
  2. Skyl og tør poussinen og kom den i kogende vand tilsat skiver af gulerod, løg, laurbærblad og timian.
  3. Kog poussinen i 35 minutter og lad den stå i kogelagen 15 minutter.
  4. Tag den op, fjern skindet og servér med smeltet smør tilsat persille og tilbehøret.

 

 

Birthe's Madside