Birthe's Madside

 

Mortens-kylling med æbler og svesker
2 – 3 personer
  • 1 stor kylling
  • 2 – 3 æbler
  • 15 svesker
  • smør
  • salt
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl vand
  • 1 dl kaffefløde
  • Sovs:
  • 2 dl piskefløde
  • kulør
  • lidt jævning
  • Serveres med:
  • brunede kartofler
  • evt. rødkål
  • evt. surt og sødt

Den rensede kylling fyldes med æblesnitter og svesker og med kødnåle. Brunes i smør i en gryde, og kom evt. resteæbler og svesker med i gryden sammen med vand bouillonterning, salt og kaffefløde. Under låg småsteger kyllingen i 40 minutter, til den er mør. Tages op, og i stegeskyen tilsættes fløde og kulør, og sovsen jævnes og smages til. Serveres med små brunede kartofler, gerne rødkål, sødt og surt, og hertil måske et glas rødvin.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside