Birthe's Madside

 

Paella med lørdagskylling og peperoni
4 personer
  • 1 bakke lørdagskyllinger
  • 1 dl olie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 grøn peber
  • 3 dl ris
  • 4 dl bouillon
  • salt
  • peber
  • safran eller gurkemeje
  • 150 g ærter
  • 250 g rejer
  • 1 lille bakke sherrytomater
  • 50 g peperoni

Steg kyllingen som anvist på embalagen. Varm ole i en dyb pande, svits hakket løg og hakket grøn peber i olie et par minutter. Tilsæt ris, bouillon og krydderier og lad blandingen simre i ca. 20 minutter. Tilsæt skyen fra kyllingen samt ærter, rejer, tomater og peperoni. Varm forsigtigt igennem. Læg kyllingstykkerne oven på paellaen og drys med lidt kryddergrønt.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside