Birthe's Madside

 

Paprikakylling med løse ris
Kylling, Hovedret - Personer: 4
  • 1 Stor stegekylling
  • 50 g Margarine
  • 1 Stort Løg
  • 1 Reven Gulerod
  • 1 ds Tomatpure
  • 2 Spsk Paprika
  • Salt
  • Peber
  • 1 Kop Vand
  • Løse Ris

Hak løget fint, og riv guleroden. Skær kyllingen i 8 stykker, og gnid kyllingstykkerne med lidt salt og peber. Svits Løgende svagt gyldene i en stegegryde med de 50 g Margarine. Læg kyllingestykkerne i gryden med løgende og lad dem tage farve. Skru ned for varmen og hæld den revne gulerod, vand og tomatpure samt paprikaen ved. Vend kyllingestykkerne flere gange mens de snurre møre. De Løse Ris tilberedes som anført på embalagen.

Kilde: Henrik Nielsen, 13 Jul 93

 

 

Birthe's Madside