Birthe's Madside

 

Parmesankylling
Fjerkræ 4 personer
  • 4 kyllingebryster
  • 1 dl reven parmesan
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dl hønsebouillon
  • ½ dl tør Marsala
  • 125 g champignoner
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • Salt - friskkværnet peber

Skyl kødet og dup det tørt. Riv parmesnanen og gnid den grundigt ind i kødstykkerne. Ophed 6 spsk. olie i kasserollen og brun kyllingestykkerne på begge sider. Tag kødet til side og hæld olien fra, så der kun er 2 spsk tilbage. Brun hvidløget heri og kassér det. Tilføj mel og rør rundt. Tilsæt bouillonen og rør til saucen er tyk - tilsæt resten af ingredienserne og kog i ti minutter. Læg kødet i et ildfast fad, hæld saucen over og sæt i ovnen ved jævn varme - 180° - i en halv time.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 27-03-1996.

 

 

Birthe's Madside