Birthe's Madside

 

Parteret kalkun
6 personer
  • 1 kalkun, ca 2 kg
  • 1 æg
  • 3 spsk mælk
  • 2 tsk revet løg
  • 7 dl cornflakes
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 1½ dl margarine
  • groft peber fra kværn

Del en optøet minikalkun i 10-12 pæne stykker. Pisk 1 æg sammen med 3 spsk. mælk, groft peber fra kværn sammen med 2 tsk. revet løg. Knus 7 dl cornflakes meget fint og bland det med ½ tsk. hvidløgspulver. Kalkunstykkerne dyppes i blandingen og lægges tæt sammen i en smurt bradepande (men ikke over hinanden) margarinen smeltes og fordeles over kalkunstykkerne, og det hele sættes i en forvarmet ovn. Tid og temperatur: ca 1 time ved 200°.

Serveres straks med blandet, frisk salat og pommes frites eller kartoffelsalat.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

 

 

Birthe's Madside