Birthe's Madside

 

Pastasalat med kyllingebryst
Pasta, fjerkræ 4 personer
  • 2 kyllingebryster u/skind og ben
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • 150 g pasta f.eks. Sommerfugle
  • ½ icebergsalat
  • 1/4 rød salat, radicchio
  • 1 bundt radiser
  • 150 g fine ærter
  • Dressing:
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk alm. olie
  • ½ spsk balsamico-vineddike
  • 1 spsk koldt vand
  • Salt og kværnet peber

Dup kyllingebrysterne og krydr dem med salt og peber. Steg dem 5 minutter på hver side, og lad dem trække 15 minutter indpakket. Kog pastaen ca. 10 minutter, og brus den over koldt vand i en sigte. Snit begge salaterne i meget tynde strimler. Skær radiserne i skiver. Bland pasta, salat, radiser og ærter og anret på et dybt fad. Pisk dressingen godt sammen, og dryp den over. Skær kyllingekødet i tynde, skrå skiver og læg det ovenpå salaten. Det må gerne være lunt.

Kilde: Femina 1995, Sommerekstra

Tilføjelse: Der er tale om dameportioner ! Gang med 1,5 for at blive mæt og/eller server flütes

Henrik Holten

 

 

Birthe's Madside