Birthe's Madside

 

Sennepskylling
Hovedret, kylling 4 personer
  • 1 kylling
  • 1 spsk rosmarin
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk halvstærk fransk sennep
  • ca. 1 tsk olie
  • 1-2 spsk smør
  • Tomatsalat:
  • 4-5 store modne tomater
  • 1 lille løg
  • 2 spsk estragoneddike
  • salt
  • peber
  • 1 fed hvidløg

Skyl og tør kyllingen indvendig og udvendig. Kom halvdelen af rosmarinen i kyllingen og gnid den med salt og peber ind- og udvendig. Bland olie, sennep og resten af rosmarinen og smør kyllingen udvendig med blandingen. Læg kyllingen i en smørsmurt bradepande og lad den stege i ca. 50 min ved 225° (ovnen skal være forvarmet). Pensl kyllingen med sennepsblan- dingen flere gange under stegningen. Skær tomaterne i skiver og løgene i tynde ringe og læg dem i en skål. Bland en dressing af eddike, salt, peber og presset hvidløg og hæld den over salaten. Kylling og salat serveres med flütes.

 

 

Birthe's Madside