Birthe's Madside

 

Sfomato di pollo
6 personer
  • 300 g kogt kylling
  • 1 lille løg
  • 20 g smør
  • 1 spsk oliven olie
  • 80 g kogt skinke
  • 50 g parmasan ost
  • 2 æg
  • 3 spsk marsala (eller tør sherry)
  • revet muskatnød
  • salt
  • peber
  • 50 g mel
  • 20 g smør
  • 4 dl mælk

Groft skåret kylling og hakket løg, svitses 5 min. i smør og olie. Der laves en opbagning: Smøret smeltes, melet røres i, dette varmes igennem før mælken piskes gradvist i, simrer til opbagningen er jævn. Kylling/løg, skinken, parmasan osten, æggeblommerne, marsala samt opbagningen, pureres i en blender. Smages til med salt og peber. Hviderne piskes stive og vendes i. Blandingen fordeles i 6 smurte, ildfaste forme. Bages i vandbad ved 180 grader i ca. 45 min. til de er let hævede og gyldne.

Serveres straks med Salsa Di Fungi (svampesovs).

 

 

Birthe's Madside