Birthe's Madside

 

Spid med kyllingelever, cocktailpølser, tomater og løg
Grill, Fjerkræ, Indmad, Hovedretter - Personer: 4
  • 600 g kyllingelever, dybfrossen
  • 15 cocktailpølser
  • 10 små løg
  • 4 faste tomater
  • Marinade:
  • 3/4 dl olie
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk oregano
  • 1/4 tsk peber
  • 1/4 tsk cayennepeber

Hæld kogende vand over løgene og lad dem stå 10 min. Skær den optøede lever i mindre stykker og dup dem fri for væde. Sæt leverstykkerne på grillspid skiftevis med løg, tomater i kvarte og cocktailpølser. Pisk marinaden sammen og pensl den på, kort før spiddene lægges på grillen. Steges 6-8 min., vendes ofte og pensles med marinaden under stegningen.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside