Birthe's Madside

 

Stegte kyllingelår m. pastasalat
Kylling, pasta, salater, hovedretter 4 personer
  • Ylette dressing:
  • 4 dl ylette
  • 4 spsk tomatketchup
  • ½ tsk sød chilisauce
  • ½ tsk sukker
  • 3/4 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 dl friskklippet karse
  • Stegte kyllingelår:
  • 8 frosne, optøede kyllinge - underlår
  • 1 æg
  • 1 ½ spsk sesamfrø
  • 2 spsk rasp
  • 3 spsk revet granaost
  • ½ tsk edelsüss paprika
  • ½ tsk groft salt
  • Friskkærnet peber
  • Pastasalat:
  • 3 l vand
  • 2 spsk groft salt
  • 300 g pasta
  • Pynt:
  • Agurk og cherrytomater.
  • Tilbehør:
  • Groft brød.

Stegetid: Ca. 50 min ved 200°.

Ylettedressing: Rør ylette sammen med ketchup, chilisauce og sukker. Samg til med salt og peber. Vend karsen i. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kyllingelår: Skyl og tør kyllingelårerne godt. Pisk ægget sammen med en gaffel. Bland sesamfrø med de øvrige ingredienser. Vend først lårene i æg og dernæst i osteblandingen. Læg lårene i et smurt, ovnfast fad ( ca. 15 x 25 cm. ) og steg dem midt i ovnen, til de er gennemstegte.

Pastasalat: Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kom pastaén i under omrøring og kog den i ca. 10 min Hæld pastaén i en sigte, skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af. Vend den lune pasta i ylettedressingen. Anret i en skål og server straks.

Kilde: Karolines Køkken 5.

 

 

Birthe's Madside