Birthe's Madside

 

Strudsesteaks
1-2 personer
  • 2 strudsesteaks á 100 g

  • 50 g mellemstore champignon

  • 50 g bacon

  • 1 Camenbert eller revet ost

  • 1 spsk vermouth

  • 250 g kartoffel-rösti

  • salt & peber

De 2 strudsesteaks krydres med salt og peber og steges på panden (ca.. 2-3 min. på hver side) og anrettes derefter i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir. Champignon og bacon skæres i tynde skriver, steges på panden og hældes over de stegte steaks. Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.

Sauce: Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

Servering: De færdige steaks overhældes med vermouth-saucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat.

Kilde: Morgan Jacobsen

 

 

Birthe's Madside