Birthe's Madside

 

Strudsesteaks i portvinssauce
2 personer
  • 1 pk. strudsesteaks a 200 g

  • salt og peber

  • smør til stegning

  • Sauce:

  • 1 dl portvin

  • 2 dl god oksebouillon

  • 1 dl piskefløde

  • salt og peber

  • Stegte urter:

  • 2 finthakkede skalotteløg

  • 2-3 gulerødder i små tern

  • 1 courgette i små terninger

  • smør eller olie til stegning

  • Tilbehør:

  • ovnstegte kartofler med frisk timian

Drys strudsesteakene med salt og peber og steg dem 4 min. på hver side, til de giver let igen efter tryk med finger.

Tag dem op, pak dem ind og hold dem varme i staniol.

Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.

Servering: Læg kødet på en bund af de letstegte grøntsager. Server med sauce og ovnstegte kartofler.

Kilde: Føtex

 

 

Birthe's Madside