Birthe's Madside

 

Tandoorikylling
Fjerkræ 4 personer
  • 1 kylling på ca.1kg
  • 1 ½ tsk salt
  • ½ citron
  • 2 tsk Tandoori masala (rødt krydderi)
  • 2 dl yoghurt
  1. Gør kyllingen i stand og del i 4 stykker.
  2. Gnid kyllingstykkerne med salt og citron.
  3. Bland yoghurt og tandoori krydderi. Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer.
  4. Læg stykkerne i et ovenfast fad og steg den i ovenen ved 250° i ca. 30 minutter, på nederste rille.
  5. Prik hul i kyllingen med en gaffel, når kødsaften er hvid er kyllingen færdig.

Tips: Tandoori masala er en kryderiblanding man selv kan lave. Den består af:

  • 2 - 3 fed hvidløg
  • 1 tsk reven ingefær
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk koriander
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk støt kommen
  • 2 tsk salt

Bland kryderierne med citron og yoghurt.

 

 

Birthe's Madside