Birthe's Madside

 

Shashlik fra tyrkiet
Hovedretter, grill, fondue 4 personer
  • 500 g oksefilet
  • 10 chalotteløg
  • 3 tomater
  • 1 stor grøn peberfrugt
  • 250 g champignons
  • salt
  • peber
  • Marinade:
  • 2 spsk oliverolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 spsk citronsaft

Skær kødet i terninger og læg dem i marinaden i 1 time. Pil løgene, skær den rensede peberfrugt i brede strimler og rens champignonerne, skær tomaterne i kvarte.

Stik kød og grøntsager på stegespyd, pensl med marinaden eller ren olivenolie og læg spydne i den forvarmede ovn. Vend dem flere gange så de bliver fint brune på alle sider. Drys lidt salt og peber på efter stegning.

Kilde: Henrik Nielsen 2: 234/202.0

 

 

Birthe's Madside