Birthe's Madside

 

Grillbøffer, italiensk marinerede
4 personer
  • 4 bøffer af oksekød, lam eller kalv
  • Marinade:
  • 1½ spsk hakket frisk rosmarin
  • 1½ spsk hakket frisk salvie
  • 1 spsk hakket frisk timian
  • 1 spsk koriander
  • 2-3 spsk balsamico (rødvinseddike)
  • 2-3 fed finthakket hvidløg
  • 2-3 spsk soja
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ dl olivenolie
  • salt
  • peber

Bland alle ingredienserne og vend kødet godt i marinaden. Kødet skal helst trække i 4 timer eller mere. Grill kødet til det er mørt.

Server med nye kartofler, frisk salat og en svampesovs. Til dessert kan man evt. servere en hindbær-rødvinssorbet.

Kilde: Søren Frimann Trads

 

 

Birthe's Madside