Birthe's Madside

 

Grillet kreolertorsk
4 personer
  • 800 g torskefilet (eller tunbøffer, lyssej, mørksej)
  • Marinade:
  • ½ citrons saft
  • 1 limes saft
  • fint reven skal af 1 lime og ½ citron
  • 10 spsk olivenolie
  • 4 fed hakket hvidløg
  • salt
  • peber

Bland alle dele til marinaden og læg fiskestykkerne i, vend dem af og til. Lad dem trække i marinaden nogle timer i køleskab. Tænd grillen (ovn, el, eller udendørsgrillen) og giv dem ca. 6 minutter på hver side - eller til kødet er mørt og torsken er ved at "falde fra hinanden". Man kan evt. skære torskefileten ud i mindre stykker, da det kan være svært at vende en hel torskefilet, med mindre man har et grillgitter.

Serveres med Kreolsk smørsauce og Frisk salat.

Kilde: Søren Frimann Trads

 

 

Birthe's Madside