Birthe's Madside

 

Grillspyd
4 personer
  • 1 mørbrad
  • 1 lille dåse cocktailpølser
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 8 champignon
  • 1 peberfrugt
  • 8 cherrytomater
  • 2 store løg
  1. Afpuds mørbraden og skør den i 8 skiver, der omvikles med bacon.
  2. Rens champignonerne.
  3. Rens løgene og del dem i kvarte.
  4. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.
  5. Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.
  6. Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet.
  7. Der drysses med lidt peber og paprika.
  8. Risten smøres med olie og spyddene grilles.

 

 

Birthe's Madside