Birthe's Madside

 

Grillstegt poussin med hvidløg og grillet raddichiosalat
4 personer
  • 4 poussiner i halve
  • Marinade:
  • ½ dl olivenolie
  • 4 fed presset hvidløg
  • salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • pastasalat
  • 4 hele hvidløg
  • 2 lille radicchiosalater
  1. Pensl de halverede og aftørrede poussiner med marinaden. Grill dem godt på begge sider ca. 25 minutter i alt, til de er helt stegte.
  2. Stilken skæres af de hele hvidløg, så fedene lige titter frem. Dryp dem let med olie og læg dem på grillen 10-15 minutter mens de vendes et par gange.
  3. Raddichiosalaten deles i kvarter, skylles og afdryppes godt. Dryp dem med lidt olie vend dem på grillen 1 minut på hver side.
  4. Servér poussinerne med tilbehøret.

 

 

Birthe's Madside