Birthe's Madside

 

Marineret svinemørbrad på grill
  • svinemørbrad
  • Appelsinmarinade:
  • appensinskal
  • appelsinjuice
  • smeltet smør
  • sort peber
  • Barbecuemarinade:
  • olie
  • ketchup
  • ketjap
  • ingefær
  • koriander
  • farin
  • Masala
  • Kinamarinade:
  • olie
  • soya
  • ananasjuice
  • ingefær
  • koriander
  • citronsaft
  • sukker
  • Whiskeymarinade:
  • olie
  • whiskey
  • sort peber
  • lidt "kirkegårdsurt" (rosmarin)
  • Urtemarinade:
  • dild
  • persille
  • purløg
  • timian
  • sur fløde
  • olie
  • Chilimarinade:
  • ketchup
  • olie
  • sambal oelek
  • cayennepeber

Afpuds mørbraden, skær den i tykke skiver, pres dem lidt flade med håndroden, og mariner dem ca. 2 timer i forskellige marinader, for derefter at grille dem på bordet over en varm marmorsten, men de kan evt. også sættes på spid med grøntsager og grilles i ovnen.

Bemærk at marinaderne ikke er tilsat salt; det bruges nemlig ved stegningen på stenen.

 

 

Birthe's Madside