Birthe's Madside

 

Auberginer som i Syracus
Grøntsager 4 personer
  • 3 auberginer
  • 1 bladselleri
  • 3 spsk grønne oliven
  • 1 spsk kapers
  • 1 tsk reven, mørk chokolade
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk balsamico
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt - friskkværnet peber

Skræl auberginerne, flæk dem og skær dem i cm-tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider. Skyl dem efter ti minutter og dup dem tørre. Skær dem i tern og svits dem let i olie i 6 -8 minutter. Rør imens. Skær bladsellerien fint ud og svits den for sig i olie. Skær olivenerne i skiver og bland alle ingredienser. Kan også serveres kold. Velegnet til lette kødretter - feks. kalv.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 01-03-1996.

 

 

Birthe's Madside