Birthe's Madside

 

Courgetter farseret med majs og tomat
4 personer, selvstændig ret
  • 4 små courgetter á ca. 250 g

  • 1 portion Majskompot med tomat, ingefær og chili

  • 1 æg

  • 2 spsk rasp

  • 100 g mozarella (ikke den revne pseudo-ost der bærer samme navn)

  • olivenolie

Flæk courgetterne på langs og skrab indmaden ud med en kniv. Kom courgetterne i et ovnfast fad. Hak courgettekødet og sauter det i lidt olivenolie til det falder sammen og virker tæt i konsistensen.

Bland courgettekødet med majskompotten. Hak mozarellaen og bland i sammen med rasp og æg. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i de udhulede courgetter. Kom evt. ekstra rasp på toppen. Bag ca. 30 minutter ved 130 grader til courgetterne er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og til selve courgettekødet er så mørt at en spids kniv nemt går igennem.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside