Birthe's Madside

 

Friturestegte grønsager som i arabien
Grøntsager 4 personer
  • 1 agurk
  • 1 kartoffel
  • 1 aubergine
  • 2 zuchini eller squash
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 gulerod
  • 1 lille blomkålshoved
  • 1/4 liter yoghurt
  • 1 håndfuld mynteblade
  • salt - friskkværnet peber

Rigeligt olivenolie - mindst 3/4 l - ophedes i en kasserolle. Agurken skrælles og hakkes. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver sammen med zuchini, auberginen og guleroden. Fjern frøstolen fra peberfrugten og skær kødet i strimler. Pluk blomkålen i buketter. Ingredienserne steges i små portioner og drypper af på papir. Servér på et fad og stil en skål med en blanding af yoghurt, agurk og mynteblade i midten. Grønsagerne drysses med salt og peber.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 01-03-1996.

 

 

Birthe's Madside