Birthe's Madside

 

Fyldte agurker
Grøntsager 4 personer
  • 2 agurker
  • 2 spsk olivenolie
  • 5 salatløg
  • 150 g kødfyldt, røget bacon
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 4 spsk cremefraiche
  • lidt tør hvidvin
  • salt - friskkværnet peber

Skræl agurkerne, halvér dem og skrab kærnerne ud med en ske. Hak løgene og baconet. Svits dem. Rør og tilsæt cremefraichen og persillen. Smag til med salt og peber. Blanchér agurkestykkerne og fyld dem med en del af blandingen. Læg dem i et ildfast fad. Skær forårsløgene i skiver. Tilføj resten af blandingen og en sjat hvidvin. Fordel den omkring agurkerne. Sæt fadet i ovnen et kvarters tid og servér varm.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 01-03-1996.

 

 

Birthe's Madside