Birthe's Madside

 

Fyldte auberginer som i Palermo
Grøntsager 4 personer
  • 3 auberginer
  • 200 g flødeost - (gervais, petit suisse, clara)
  • 2 æg
  • 3 fed hvidløg - kan udelades
  • 2 spsk kapers
  • 5 sardinfileter
  • 5 spsk reven Parmesan
  • bredbladet persille
  • ½ liter tomat sauce
  • smørklatter eller olivenolie

Flæk auberginerne på langs og sæt dem i et smurt ildfast fad. Sæt det i en forvarmet ovn ved ca. 200°°. Kog æggene hårde. Afkøl og hak dem. Hak kapers, sardeller og persille - plus hvidløg, hvis man ønsker det. Efter 6 - 8 minutter kan auberginernes kød løsnes med en ske. Køl det af. Hak det så og bland det med flødeosten og de hakkede ingredienser. Tilsæt lidt af tomatsaucen og øs blandingen tilbage i de tomme aubergine-skaller. Sæt dem i smurt ildfast fad, hæld tomatsauce over, drys med Parmesan, top evt. med smørklatter eller et par dråber olivenolie og sæt i ovnen ved 180°°. Efter en god halv time er auberginerne klar.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 01-03-1996.

 

 

Birthe's Madside