Birthe's Madside

 

Fyldte champignon
4 personer

Tilberedningstid: 45 min.

  • 12 store champignon

  • Fyld:

  • 500 g kartofler

  • 50 g hakkede hasselnødder

  • 2 æg

  • 1 tsk groft salt

  • Gratinering:

  • 20 g reven parmasanost

  • Anretning:

  • Snittet salat - gerne forskellig slags

  1. Kartoflerne skrælles og koges helt møre uden salt, moses og afkøles lidt.

  2. Kartoffelmosen blandes med æggeblommer, nødder og salt.

  3. Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmosen.

  4. Champignonerne renses, og stokken fjernes, så der skabes et hul.

  5. Champignonerne lægges i et ildfast fad og kartoffelfyldet fordeles i "hullerne". Osten drysses over, og retten gratineres i ovnen i 15 min. ved 225€.

  6. Den snittede salat drysses med let hånd på fire frokosttallerkener, og der placeres tre champignoner på hver tallerken. Serveres straks.

Kilde: Ernærings- og husholdningsøkonom Karin Andresen, Forbrugerrådet

 

 

Birthe's Madside