Birthe's Madside

 

Gratinerede peberfrugter
Vegetables 4 personer
  • 4 røde og gule peberfrugter i store tern
  • 2 groft hakkede rødløg
  • 25 g smør
  • 1½ tsk tørret basilikum
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Mozzarella i strimler
  • Tilbehør:
  • groft brød.

Gratineringstid: Ca. 15 min. ved 225°.

Skyl peberfrugterne grundigt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Svits løgene i gyldent smør i en pande, uden at de bliver brune. Tilsæt peberfrugterne og svits dem med få min. Tag panden fra varmen og tilsæt basilikum, salt og friskkværnet peber. Læg ost og grønsager lagvist i et ovnfast fad (ca 18*32 cm). Gratiner retten midt i ovnen. Server de gratinerede peberfrugter til fx koteletter.

 

 

Birthe's Madside