Birthe's Madside

 

Grønne bønner i egen væde
Grøntsager 4 personer
  • 500 g grønne bønner
  • 300 g solmodne tomater
  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 1 håndfuld basilikum-blade
  • 4 spsk olivenolie
  • salt - friskkværnet peber

Skold tomaterne og fjern skind og kærner, hak dem. Skær den rensede gulerod i strimler. Ophed olien i en kasserolle og svits hvidløgene og det hakkede løg. Når de begynder at tage farve, fiskes hvidløgene op og kasseres. Læg bønnerne i og rør. Kom så tomaterne ved og efter ti minutter basilikum-bladene. Smag til med salt og peber og kog nogle få minutter til bønnerne er klar.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 01-03-1996.

 

 

Birthe's Madside